Pět tipů aby ženich vypadal na svatbě skvěle!

Den svatby je jeden z momentů, na který budete vzpomínat celý život. Je to den, kdy se budete snažit, aby bylo všechno perfektní. Nevěsty chtějí vypadat jako princezny, které si konečně vezmou svého prince a budou s ním žít šťastně až do smrti. A protože je okolo toho velké haló, poradíme Vám, jak se na svatbu připravit. 

  svatba_podlouhly

Zdroj: Pinterest.com

 

 

1) Zajděte si ke kadeřníkovi nebo k barberovi!

Pokud chcete vypadat ve svatební den opravdu dobře, pak víte, o čem mluvíme. Nejlepší bude ten kadeřník či barber, ke kterému chodíte pravidelně, a který ví jaký sestřih k Vám sedí. Fresh haircut” je klíč k úspěchu.

  

2) Padnoucí svatební oblek

Nejlepší variantou je oblek na míru, který Vám bude dobře sedět. Pokud se Vám nechce investovat do nového obleku, pak určitě doporučujeme si oblek delší dobu před svatbou vyzkoušet. Aby byl případně čas na jeho úpravu u krejčího. Nechcete přece, aby na Vám plandaly rukávy nebo aby Vám oblek neseděl u ramen. 

 

Barva ani vzor by neměly být nijak bláznivé. Pěkně vypadá tmavě modrá, šedá nebo hnědá. V případě, že chcete oblek se vzorem, volte nějaký decentní. 

  

3) Pamatujte, že detaily udělají velký dojem

Proto nepodceňte výběr stylových doplňků. Hezká kravata nebo motýlek, svatební vesta, kapesníček do saka či kšandy mohou Váš outfit doladit k dokonalosti. Je to část outfitu, na které si můžete opravdu vyhrát a sladit ji třeba s šaty nevěsty.

  

4) Boty, boty a boty

Dále rozhodně není na škodu investovat do kvalitních polobotek. Nezapomínejte že na svatbách se hlavně tančí. Takže pohodlí a kvalita především!

  

5) Keep calm and enjoy it

Svatba je krásný zážitek, ale může být také velmi stresující. Proto je potřeba zachovat chladnou hlavu a všechno si hlavně užít. Vlastní svatbu zažijete jen jednou (v optimálním případě).

 

 

„Hledali jsme štěstí a našli jsme sebe.“
John Lennon