Prozradíme vám 3 trendy barvy letošního podzimu, které zaručeně oživí váš šatník



Podzim klepe na dveře a vy jste možná již začali přemýšlet nad tím, jak byste mohli okořenit svůj loňský šatník. Abychom vám usnadnili vybírání z pestré palety dostupných barev oblečení i módních doplňků, připravili jsme pro vás malý výběr tří trendy barev letošního podzimu.


Ostatně, stejně jako v každém ročním období, by měly i na podzim barvy vašeho oblečení a doplňků ladit s barvami podzimu či vytvářet nové zajímavé kombinace. A na jaké barvy byste se měli letos zaměřit? 

 

Vínová

Mezi nejvíce zajímavou barvu lze zařadit vínový barevný odstín „Merlot“, který krásně ladí s hnědou a asi nám dáte za pravdu, že jde vskutku o barvu příjemnou na pohled, která uklidňuje a působí elegantně. Například naše vínové šle se mohou stát ideální náhradou klasického pásku, který vás může zbytečně stahovat.

 

vínová

 zdroj: pinterest.com

 

Fíková


Mezi další barvu, která by rozhodně neměla ujít vaší pozornosti, se řadí fíková. Možná si říkáte, jak přesně fíkový barevný odstín vypadá a jde-li vlastně o odstín slupky či vnitřní části fíků samotného. Více vám napoví obrázky níže.

 

fig

  zdroj: pinterest.com

 

Růžová

Naší třetí nejoblíbenější je růžová, která skvěle ladí s jemnými podzimními odstíny a padne do oka zejména těm, kteří se nebojí ukázat svůj styl. V každodenním pracovním prostředí může zaujmout slim kravata této barvy, která bude vypadat skvěle s béžovým oblekem a bílou košilí.

 

peqach

  zdroj: pinterest.com


Pokud se uvedené barevné odstíny netrefily do vašeho gusta, neváhejte se podívat na širokou nabídku různých velikostí, tvarů a barev, motýlků, kravat a šlí. Naši zákazníci oceňují zejména komunikaci, rychlost dodání a individuální poradenství. Jejich komentáře si můžete přečíst sami na našich stránkách či na serveru Heureka.cz