Barva roku 2018? Jaké další barvy letí?

 

Letošní barvou roku 2018, je světle fialová a starorůžová. Přesněji podle předních designérů Ultra Violet a Heart Wood. Toto rozhodnutí vznesli na základě vývoje barevných trendů, který sledují celoročně.

 Líbí se Vám tyto barvy?

 

Ultra Violet

 

Ultra Violet je barva spirituální a plná srdečnosti. Pomáhá se při meditacích ke zklidnění duše a proto je podle nás i vhodná na svatbu. Je to krásná barva, která vyniká především v kombinaci se zlatou, nebo zelenou barvou. Decentně, zároveň však elegantně pak působí v kombinaci se světle modrou.

 

 

Heart Wood

 

Cítíte se vystresovaní z každodenního spěchaní zleva doprava a zase zpět? Pak tahle barva je pro Vás to pravé. Heart Wood přináší určitou formu úniku před turbulentním světem a zaplňuje prostor klidem, pohodou a dobíjí energií. Skvěle se tak tato barva hodí do bytu, kde Vám vytvoří příjemné prostředí pro život.

 

V módním světe se pak Heart Wood hodí spíše pro romantičtější typy lidí. Pokud se na ni ale cítíte, tak neváhejte. Věřte, že s touhle barvou zaujmete.

 

 


Jaké další barvy letos letí? Doporučíme Vám i květiny, se kterými je dobré tyto barvy kombinovat!


 

 

TYRKYSOVÁ

 

Tyrkysová spojuje blahodárné účinky modré a zelené. Působí na nás očisťujícím a posilujícím dojmem a zároveň v nás evokuje pocit klidu a uvolnění. To ale není vše. Tyrkysová navíc podporuje sebevědomí a fantazii.

 

Květiny hodící se k tyrkysové barvě

Tyrkysovou můžete skvěle kombinovat s bílou růží, tyrkysovou orchidejí čí modrou růží.

 

 tyrkysova banner1

Zdroj: Pinterest

 

 

 

PUDROVÁ

 

Pudrová je už několikátou sezónu jednou z velmi oblíbených barev Je to barva, která si umí získat především ženy. To nejspíše pro svoji decentnost a eleganci. Pokud byste chtěli mít pudrovou barvu barvou vaší svatby, pak je dobré tuto barvu doplnit o druhou barvu, která je výraznější než pudrová. K pudrové se skvěle hodí třeba pastelové barvy.

 

Květiny hodící se k pudrové

K pudrové se asi nejvíce hodí světle růžové nebo růžové růže. Ovšem i bílé růže budou vypadat skvěle.

 

pudrova banner1

 Zdroj: Pinterest

 

 

 

KORÁLOVÁ

 

Slušivá a romantická, to jsou vlastnosti korálové barvy. Pokud jste tuhle barvu ještě nenosili, tak dejete pozor. Korálová je totiž velmi výrazná barva. Je proto lepší začít s doplňky a postupně přidávat. S plavkami v téhle barvě pak budete za hvězdu. 

Korálová se skvěle kombinuje s bílou, béžovou nebo modrou barvou. 

 

Květiny hodící se ke korálové

V korálové seženete Gerbery, Růže nebo třeba Magnolie.

 koralovanovybanner

 Zdroj: Pinterest

 

 

IVORY

 

Barvou, která se za poslední roky mezi lidmi velmi oblíbila je Ivory. Charakterizovat ji můžeme jako odstín bílé s nádechem do smetanové. Tato barva je velmi slušivá, působí vážně/seriózně a podobně jako pudrová vyzařuje romantičnost. Chcete-li teda vypadat důstojně a zároveň elegantně, pak je IVORY pro Vás ta pravá. Ivory můžete kombinovat s bílou, vínovou/bordó, růžovou nebo i žlutou. 

 

Květiny hodící se k barvě ivory

 

Růže, hortenzie či gerbery. Doporučujeme vybírat květiny bílé nebo s nádechem smetanové.