Zakázková výroba

Zakázková výroba kravat, kšand, motýlků i kapesníčků do saka

Máte nápad na vlastní motiv kravaty, kšand, motýlku či kapesníčku? Chcete se odlišit? Rádi vám s tím pomůžeme. Napište nám a my vám propočítáme, kolik by to stálo. Ceny se liší na základě to zda jde o potisk či vyšití. Také záleží na typu kravaty či ostatních doplňků. 

 

 

Doplňky jako reklamní předměty

Reklamní kravaty, motýlky a ostatní doplňky jsou elegantní volbou reklamy, která není tak nucená jako běžná tv reklama či reklamní bannery. Jste banka nebo jiná firma, kde se pravidelně nosí kravaty? Pak by se vám mohly hodit kravaty, kde budete mít logo firmy či nějaký motiv, který vaši společnost vyjadřuje. Zaměstnanci pak budou jasně odlišitelní od návštěvníků a ostatních lidí. 

 

 

Dárky pro obchodní partnery?

Hledáte dárky pro obchodní partnery, které obchodní partner ocení a přitom mu budou připomínat vás jako firmu? Doplňky jsou tou správnou cestou. 

 

Důležité je ale navrhnout takové doplňky, které si obchodní partner nebude stydět vzít do společnosti, do práce, takové které neodloží navždy do skříně. Jen tak dosáhnete maximálního potenciálu doplňků jako reklamy pro vaši firmu. Ukažte, že máte dobrý vkus a že dokážete partnera patřičně docenit.

 

 

Minimální odběr

Minimální množství pro doplňky s vlastním motivem, logem je 30 ks

 

 

Jak budeme postupovat?

Nejprve si společně řekneme, co od sebe můžeme očekávat. Dál vám zpracujeme vzorek látky, který vám pošleme, ať si látku můžete prohlédnout a omakat. Poté co nám vzorky schválíte, začneme doplňky šít, což trvá 3 až 4 týdny (záleží na vytíženosti výroby). 

 

Celkový proces návrhu, schválení a šití tedy trvá cca 4-5 týdnů. 

 

 

Možnost dárkového balení s potiskem/logem

Dárkové balení je samozřejmě možné. Stejně tak potisk či logo na krabičce.

 

 

Proč volit právě nás? 

  • Zpracujeme vám grafický návrh
  • Individuální přístup a flexibilita
  • Zkušenosti s online marketingem
  • Česká výroba 
  • Dodání do 3-4 týdnů (od odsouhlasení vzorku) 
  • Zakázková výroba již od 30 ks

 

 

Máte zájem o spolupráci?

Pak napište na náš e-mail wowdoplnky@gmail.com